BLID BINDEVÆVS-

BEHANDLING

 

Blid bindevævsbehandling er en fantastisk, blid og nærværende behandling. Samtidig er det et naturligt alternativ til invasive skønhedsbehandlinger som f.eks. kirurgi, botox eller fillers.


Bindevævet afspændes i hele dit ansigt samt alle de fine, små muskler i ansigtet, hals og hovedbund. Det parasympatiske nervesystem aktiveres, hvilket er utroligt healende og genopbyggende for hele din krop. Den blide men præcise berøring styrker og vitaliserer din hud, muskler og bindevæv. Stivnet bindevæv løsnes og "smelter" under fingrene, og blod og væske strømmer til. Rynker mildnes og huden vitaliseres-  dine øjne vil virke større - dine øjenbryn kan pludselig sidde højere oppe på panden, og dine kinder kan genvinde deres glød. 


Der er mange fordele ved behandlingen; følelsesmæsssige spændinger kan - hvis man er åben for det - løsnes meget blidt men utroligt dybt for mange. Derudover hænger hele bindevævet i din krop sammen; og nogle har oplevet, at en smertende fod pludselig ikke længere gjorde ondt- at en skulder har fået det bedre- at hovedpinen pludselig er væk- at man sover bedre om natten- og en klient ringede til mig og fortalte, at et blåt øje simpelthen forsvandt dagen efter behandlingen.   


Behandlingen foregår i et trygt, roligt og afslappende miljø, med minimum af samtale, for at du kan finde ind til roen og det regenererende, dybe åndedrag.


Gratis tips til dit vitale ansigt.

Ansigtet skal "huskes på" behandlingen, for at huden kan bevare sin nyvundne glød og vitalitet. Derfor giver jeg altid gerne tips og ansigtsøvelser med hjem, der virker understøttende på behandlingen.


Priser og forløb

Du kan sagtens vælge en enkelt behandling, eller købe flere enkeltvis. Jeg anbefaler dog altid et fuldt forløb på 6 gange, hvor vi kommer igennem samtlige muskler i ansigt, hals, nakke og hovedbund. Ved et fuldt forløb opnår du en rabat på 20% på den sidste behandling.


PRISER

Enkeltbehandling: 50 min. 780 kr

Behandlingsforløb 6 x 50 min.: 4.524kr.


Få mere vitalitet og glød i dit ansigt
KOMBINERET COACHING OG BINDEVÆVSBEHANDLING

 

Savner du vitalitet og livsglæde, eller mangler du retning i dit liv?


Er der ting, du gerne selv vil ændre- men du føler, at du sidder fast?


Find retningen i dit liv med livgivende, coachende samtaler efterfulgt af blid, dybdegående bindevævsbehandling.


Stå stærkere i dit liv. Virkningen af koncentrerede og målrettede samtaler om dine livsmål kombineret med bindevævsmassage er langt stærkere end klassisk coaching alene, da behandlingen hjælper med at manifestere de ændringer, du ønsker, direkte i din krop via dit ansigts muskler, der altid spænder op omkring forskellige følelser og sindstilstande.

Forståelsen af hvilke følelser, du gerne vil ændre, og kombinationen af samtale og behandling forstærker og understøtter din udvikling henimod større ro, mere glæde, mere frihed og langt bedre overskud.

 

Dit ansigts muskler udtrykker dine følelser. Du kender det sikkert selv. Du udtrykker alle følelser i dit ansigt igennem spændinger, du nærmest ikke har kontrol over. Det kan være bekymring eller vrede i pandens muskler, foragt i musklerne mellem munden og næsens fløje, bitterhed i den øvre del af mundens ovale muskel og sorg i hagens små, runde muskler. Og du kan sikkert selv mærke presset i kæberne, hvis du også er presset i livet, eller en låsthed i halsens muskler, når du holder på følelserne. At blive coachet og derefter behandlet ud fra temaerne i samtalen vil forstærke din proces og igangsætte den på en blid og medarbejdende måde i hele dit system.


PRIS

90 min. behandling + coachsession /1380 kr.

Skab den forandring du ønsker i dit liv 

unsplash